Korona vírus miatti változások

A koronavírus-járvány immár hivatalosan is világjárvány. 

A szerdai napon (2020.03.11-én) Magyarország teljes területére kihirdetett veszélyhelyzet (40/2020. (III.11.) Korm. rendelet), az annak során teendő és a szomszédos országokban is meghozott intézkedések, Olaszország és több más szomszédos, illetve egyéb európai uniós ország teljes területére kiterjesztett egyre szigorodó korlátozások, határzárak okán tájékoztatnunk kell Önöket, hogy a mostani információink szerint nem kizárható annak lehetősége, hogy cégünk csak késedelmesen tud majd teljesíteni.

A lehetséges késedelem elsődlegesen alapanyag-, eszközhiány, humánerőforrás kapacitások csökkenése, illetve szállítási okok (torlódások, kamionstop zónák, előre nem látható útlezárások, elterelések, szállítási kapacitásban felmerülő hiány) miatt alakulhat ki.

A korona vírus fertőzés terjedésének megállítása ránk is kötelezettségeket ró. Ügyfeleink és kollégáink egészsége kiemelten fontos számunkra, ezért az alábbi ideiglenes változást vezetjük be 2020.03.17. keddtől:

  • telephelyünkre (irodánkba és raktárunkba) belépni tilos, kérjük kerüljék a személyes kapcsolatot munkatársainkkal
  • megrendeléseiket kizárólag telefonos illetve elektronikus (email) módon tudjuk fogadni
  • személyes árufelvételre nincs lehetőség, a megrendelt termékeket csak kiszállítani tudjuk a kért építkezésre vagy telephelyre

Tudjuk, hogy a korlátozások kellemetlenséggel járnak, de meg vagyunk róla győződve, hogy az egészségünk védelme mindannyiunk érdeke.

A további fejleményekről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket!

Az Ön IDT csapata