Kaiflex KKplus

Anyagok: 
Gyártók: 

Nitrilgumi alapú flexibilis elasztomer habból (FEF) gyártott, nominális falvastagságú, zártcellás szigetelőanyag klíma, lég-, hűtési rendszerek szigetelésére a harmatponti párakicsapódás megakadályozására és a hőveszteségek csökkentésére.

A termék párazáró cella szerkezetének hála a Kaiflex KKplus anyaga hatékonyan megakadályozza a pára átjutását illetve kiváló teljesítményt nyújt a termék teljes élettartalma alatt. B-s2,d0 (nehezen éghető, közepesen füstfejlesztő, égve nem csepegő), por és szálmentes alkalmazható bármely közösségi-, kereskedelmi- és ipari létesítményben, mivel nincs káros hatása az egészségre és a levegő minőségére.

A kaiflex KKplus zártcellás szerkezetű szigetelőanyag, mely párazáró réteget képez a szigetelt vezeték környezetében található relatív páratartalom útjában és leméretezett szigetelési vastagsággal, kiegyenlíti a hőmérséklet különbözetet a vezetékben található közeg és könyezete között, így megakadályozza harmatponti párakicsapódást a vele szigetelt hűtési-, lég-, és klíma vezetékeken. Szerelése egyszerű. Speciális vegyi összetétele révén, a gyártásból mindenkor garantált minimális párradiffúziós ellenállási értéke magas, mely hosszú élettartamot és kiváló minőséget biztosít. A vizsgálatkor mért alacsony hővezetési tényező értéke miatt jelentősen csökkenti a vele szigetelt gépészeti rendszerek hőveszteségeit. Vegyszerállósága a hagyományos építőanyagokkal szemben kiváló. A vegyi összetétele környezetbarát, nem tartalmaz az egészségre ártalmas vegyi anyagokat és a szerelésből származó hulladék sem minősül veszélyes anyagnak.

 

Hőmérsékleti határérték:-50 °C (-200 °C) -tól +110 °C-ig
Páradiffúziós ellenállási tényező:µ ≥ 10.000
Hővezetési tényező:λ0°C = 0,034 W/(m*K)
Tűztechnikai besorolás:B-s3, d0
Hossz:2 m
Szín:fekete